Cadouri pentru domnisoarele de onoare

              Iata ca a trecut cu bine si perioada de organizare a nuntii. Ati ales localul, florile, marturiile, rochia si ati pus la punct toate detaliile importante. Si pentru ca domnisoarele de onoare te-au ajutat neconditionat, acum a venit randul tau sa le arati recunostinta prin rasplatirea lor cu diverse cadouri.

              De preferat este sa le daruiesti lucruri identice sau macar asemanatoare, pentru a nu face diferenta intre ele.

              Si pentru ca si eu am fost intr-o mare dilema cand a venit vorba de acest capitol, am pus la punct o lista cu cele mai inspirate si mai deosebite cadouri:

  • Daca ti-a mai ramas buget, un gest frumos ar fi sa achiti tu cheltuielile cu rochiile domnisoarelor. Pana la urma, tu ai avut un cuvant mare de spus in alegerea lor.
  • Le poti cumpara cate o jartiera. Astfel, nici una nu va fi suparata daca nu va prinde buchetul miresei.
  • Poti achizitiona un set de medalioane de argint (sau aur, dupa buget) inscriptionate “bridesmaid”.
  • Pentru un plus de originalitate, le poti darui cate o carte inspirationala, in functie de ce stii ca vrea sa realizeze fiecare dintre ele pe viitor.
  • Sau daca asta ti se pare prea serioasa, le poti darui un colier cu pandantiv in forma de carte. Poti alege unele gata facute, sau poti comanda unele unicat pentru fiecare in parte.

DSC04640

  • Poti inrama o poza cu tine si ele pe care deasemenea o poti personaliza dupa gustul tau.
  • Le poti oferi cate un abonament la o sala de cursuri de dans. Poti cumpara unul si pentru tine, asa vei avea inca un motiv sa iesi cu fetele chiar si dupa ce te vei casatori.
  • Poti achizitiona o sedinta foto profesionala la care sa participati toate. O sa petreceti cateva ore impreuna si va veti face noi amintiri.
  • Poti organiza o escapada la munte sau la mare impreuna cu ele, asigurandu-te dinainte ca si ele dispun de timp liber.
  • Le poti darui ceva personalizat cu orice iti trece tie prin cap:

- un tricou sexy (imprimat cu Supergirl, de exemplu),

tricou-imprimat-supergirl-3254b

-o cana cu care sa va beti cafeaua atunci cand va veti intalni,

-un halat pufos,  

-o perna,

-o carcasa pentru telefonul mobil,

-o cutie de bijuterii.

              Indiferent ce cadouri pentru domnisoarele de onoare vei alege, atata timp cat le daruiesti din suflet, cu siguranta le vei face fericite ca te-ai gandit la ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *