“Camera cu idei” a primit un martisor

                   Si iata ca a venit si 1 martie. Si asa cum a venit, a si trecut.

                   Singura care nu mai vrea sa vina este primavara. Si tocmai se incalzise putin afara si prinsesem si eu sperante. Vreau soare, vreau caldura, vreau miros de flori, vreau sa vad copacii inverziti. Iarna asta parca a durat o vesnicie. Parca ar fi toamna afara, nu primavara. Totul e mohorat. Copacii parca plang, si la fel si norii.

                   Oare ce am facut de am suparat-o pe saraca primavara?

                   Oare nu s-au daruit destule martisoare? Oare zambete noastre nu o vor aduce mai repede?

                   Eu am daruit martisoare, chiar daca sunt fata. Si am si primit. Insa ce m-a uimit foarte tare este ca a primit un martisor si “Camera cu idei”. Un martisor cu o urare frumoasa.

 

martisor

                   L-am primit de la un coleg care mi-a zis: Sper ca in curand “Camera cu idei” sa se transforme in “Casa cu idei”.

                   Nu cred ca exista urare mai frumoasa. Ma bucur cand cuvintele mele sunt citite si ideile mele sunt apreciate. Ma simt cu adevarat speciala. Mai speciala decat daca as fi primit 100 de martisoare fara semnificatie.

                   Deaceea eu va sfatuiesc sa daruiti martisoare cu poveste. Nu cumparati martisoare gata facute, care vor fi aruncate intr-un sertar. Prin martisorul daruit incercati sa ii spuneti persoanei respective ce simtiti pentru ea, sau ce ii doriti pe viitor. Cu siguranta aceste mici gesturi vor fi mai apreciate.

                   Voi ce martisoare ati primit si ati daruit anul acesta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *