Cel mai potrivit aparat de epilare definitiva

             De ceva timp au inceput sa apara pe piata abonamentele pentru epilare definitiva. La inceput nu eram foarte convinsa de rezultatul lor, dar am zis sa incerc si eu. Si pentru ca sunt sceptica din fire, am zis sa incep cu cea mai simpla zona: axila.

             Zis si facut. M-am dus la un salon, mi-am incheiat un abonament SPL, si m-am tinut frumusel de recomandarile cosmeticianei. Toate bune si frumoase, asa ca m-am prezentat la prima sedinta. M-am intins frumusel pe masa, fata mi-a pus aparatul de cateva ori, si in mai putin de 5 minute am terminat. Mi s-a parut foarte ciudat, dar am zis bine, fie. Vedem noi rezultatele.

             Si SOC! Rezultatele au aparut chiar inainte de a doua sedinta. Parul era mai subtire, mai rar, si crestea mult mai greu. Foarte bucuroasa m-am prezentat si la a doua sedinta. Acum, inainte de a treia sedinta, pot spune cu mana pe inima pe firele au disparut aprox in proportie de 80% si nu pot decat sa fiu extrem de fericita.

             Bineinteles, dupa un asemenea rezultat uimitor primul gand a fost sa ma duc si pentru celelalte zone. Insa cand am auzit care ar fi costurile … am cazut de pe scaun. Stiu ca este o tehnologie relativ nou aparuta, insa sa dau peste 1500 de lei pentru asa ceva … este peste puterile mele financiare.

             Dar salvarea mea a venit de la televizor. Nu prea ma uit eu la TV, insa mi-a sarit in ochi o reclama si astfel am aflat ca deja au iesit pe piata aparate de epilare definitiva pe care le poti folosi chiar acasa.

             In 30 de secunde am deschis laptopul si am inceput sa ma interesez care ar fi costurile si am ramas uimita cand am vazut ca am de unde alege. Dupa indelungi cautari, am ramas la urmatoarele doua optiuni:

    • Silk’n Flash & Go – epilator cu IPL care are avantajul ca foloseste cartuse de schimb. Astfel, nu devine de unica folosita. Si este si la un pret foarte accesibil.
    • Philips Lumea SC2004 – epilator cu IPL care are un mare dezavantaj: pretul.

             Asa ca daca vreuna dintre voi si-a cumparat un astfel de aparat, sunt deschisa la sugestii.

This entry was posted in Utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *