Crema BB

           De ceva timp a aparut pe piata din Romania crema BB.

           BB=Beauty Bomb= Bomba de frumusete.

           Curiozitatea m-a impins sa imi achizitionez o astfel de crema. Am studiat putin piata si am ales una potrivita mie.

           Practic este o crema 5in1. Are efect hidratant, factor de protectie solara (crema bb aleasa de mine are 10fps dar se gasesc si cu valori mai mari), vitamine pentru improspatarea tenului (B3 care mentine pielea sanatoasa si imbunatateste circulatia sangvina), are un pic de machiaj sub forma unei cantitati mici de fond de ten si se absoarbe foarte rapid in piele.

crema bb

sursa: google.ro

           Aceasta crema BB era disponibila in doua nuante si cum bronzul meu nu este nici pe departe gata, am ales varianta deschisa (light).

           Recunosc, nu sunt adepta cremelor de fata. Eu sunt de parere ca tenul trebuie lasat sa respire. Asa ca nu folosesc aceasta crema zilnic, ci doar ca o baza pentru machiaj. Fondul de ten obisnuit imi usca pielea groaznic, insa folosind crema BB tenul e hidratat, are un aspect mult mai neted si este si protejat de razele solare.

           Daca vreti sa va achizitionati o crema BB, trebuie sa studiati bine piata si sa tineti cont de cateva lucruri:

  • daca e mai scumpa, nu inseamna ca e mai buna;
  • daca intentionati sa folositi crema pe timpul verii, cautati una cu un factor de protectie solara mai mare de 10;
  • daca intentionati sa folositi crema doar noaptea sau pe timpul iernii, nu este necesar sa aiba factor de protectie solara ridicat;
  • daca locuiti intr-o zona cu un factor mare de poluare este recomandat sa achizitionati o crema cu antioxidanti;
  • daca tenul dvs este palid achizitionati o crema cu vitamina B;
  • daca simtiti ca tenul dvs are nevoie de o crestere a  elasticitatii si a tonicitatii achizitionati o crema cu acid hialuronic.

           De fapt aceste mici sfaturi sunt universale, indiferent ca vreti sa cumparati o crema BB sau o crema normala de fata. Nu va mai luati dupa reclame si incercati sa achizitionati ceea ce trebuie in functie de tenul dvs.

           Spor la shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *