DIY Cutie de Pringles remodelata

             Cum sa nu iubim chips-urile Pringles?! Cu gustul lor suficient de sarat de care nu te poti satura? Nu stiu voi, dar eu cand ma apuc de mancat chips-uri, nu ma pot opri pana nu termin toata cutia. Stiu, nu e sanatos, dar nu fac asta zilnic. O  mica placere din cand in cand mi se iarta, nu-i asa?

             Si sa va mai spun un motiv pentru care imi plac atat de mult. Datorita cutiilor in care vin ambalate. O cutie de Pringles se poate transforma foarte usor intr-un spatiu de depozitare ieftin si la indemana.

cutie de pringles

             Tot ce va trebuie este:

- o cutie de Pringles (eu am folosit cutia mica),

- hartie de ambalat sau orice fel de hartie colorata,

- lipici sau banda dublu adeziva,

- foarfeca.

             Si sunt sigura ca le aveti deja pe toate prin casa, asa ca nu am mintit cand am spus ca aceasta cutie de depozitare va fi ieftina.

             Pentru aceasta cutie de pringles am ales sa folosesc o bucata de hartie roz ramasa de la un alt proiect. De fapt ideea mi-a venit tocmai pentru ca mi-a ramas aceasta bucata de ambalaj roz care din cauza dimensiunilor reduse nu putea fi folosita pentru altceva.

             Am taiat-o la dimensiunile cutiei si apoi am lipit-o. Eu am folosit banda dublu adeziva din loc in loc deoarece unele tipuri de lipici incretesc hartia si nu am vrut sa imi asum acest risc.

   DSC02316   DSC02317

            Totusi am vazut ca aceasta cutie de pringles era mult prea simpla asa ca am decis sa ii mai dau un plus de personalitate. Am decupat cateva floricele si cativa fluturasi si am decorat-o dupa placul  meu.

DSC02325

             O puteti folosi pentru a depozita un miliooooon de lucruri.

             Vedeti, aproape orice lucru va poate scoate la iveala imaginatia! Eu deja mai am o multime de idei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *