Despre LucruriGratis.ro

                 De curand am descoperit un site care se numeste LucruriGratis.ro. Sincer, nici nu mai stiu cum am dat de el. Cred ca eram in cautare de niste butasi de plantute si am ajuns acolo. Insa deindata de l-am descoperit, idea de baza m-a cucerit.

                 Este vorba despre un site destul de simplu ca aspect, insa cu o idee geniala. Practic prin intermediul lui puteti atat darui lucruri care nu va mai trebuiesc, cat si primi lucruri care poate pentru altii nu mai au valoare. Stiti ca eu intotdeauna am incercat sa reciclez lucrurile marunte din casa astfel incat sa pot obtine ceva frumos dintr-un lucru banal. Insa mi-am dat seama ca lucrurile care pentru mine sunt banale, pentru altii pot insemna mult mai mult. Nu ma consider o persoana bogata, nici macar o persoana cu un venit mediu. Dar nu ma consider nici o persoana nevoiasa. Insa sunt constienta ca pe lume exista multe persoane care o duc mult mai rau decat mine si poate mult mai rau decat imi pot chiar inchipui.

LucruriGratisLogo

                 Deaceea ideea acestui site mi s-a parut atat de geniala. Trebuie doar sa iti faci cont. Daca ai cateva lucruri de dat, nici macar nu e nevoie sa le faci o poza. Trebuie doar sa postezi un anunt ca vrei sa donezi un anumit produs si sa specifici modalitatea de livrare cu care esti confortabil. Si daca tot esti acolo, poti arunca un ochi si pe lucrurile pe care le pun alte persoane. Cine stie ce lucruri iti pot fi de folos.

                 Sunt convinsa ca fiecare dintre voi aveti prin casa lucruri pe care nu le mai folositi: o bluza, o pereche de cercei, o carte, o rama foto, o jucarie. Lucruri de care poate ati uitat si pe care poate va ganditi sa le aruncati intr-o zi. Va sfatuiesc sa va faceti timp 20 minute sa le cautati, sa le pozati si sa le puneti pe site. Nu o sa va vina sa credeti cata lume ar avea nevoie de ele.

                 Si nici nu va dati seama cat de bine va veti simti stiind ca ati ajutat o alta persoana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *