DIY Bete de prins parul din creioane

              Week-end-ul trecut a fost ziua unei prietene. Am ras, am dansat si ne-am simtit extraordinar. Atat de extraordinar, incat sarbatorita a uitat de coafura pe care o avea si la care se chinuise un pic si a decis sa isi prinda parul intr-un creion.

              Nu e prima persoana pe care o vad ca face asta, si mi se pare o dovada imensa de creativitate.

              Din pacate eu nu imi pot prinde parul cu asa ceva pentru ca este extrem de subtire si de alunecos. Dar am decis sa decorez cateva bete de prins parul pentru ca mi se par niste cadouri ingenioase.

Materiale necesare
*un creion
*pistol de lipit cu silicon
*spray cu vopsea sau vopsea si pensula
*diverse margele pentru decorat - optional
*o cutie spre suport

              Pentru inceput trebuie sa va avertizez sa aveti mare grija cu pistolul de lipit cu silicon pentru ca va puteti lipi foarte usor degetele intre ele, ca sa nu va mai vorbesc despre arsurile pe care le puteti suferi.

              Luati creionul si incepeti sa aplicati lipici in orice forma doriti. Puteti pune aleatoriu, puteti sa formati spirale, puteti scrie ceva … orice va trece prin cap.

              Apoi ori infigeti creionul in cutie si vopsiti cu spray, ori tineti creionul in mana si il vopsiti cu pensula in culorile dorite. Dupa ce s-a uscat vopseaua, puteti adauga diverse margele pentru decor. Le puteti pune inainte de a vopsi creionul, pentru a avea aceeasi culoare, sau le puteti aplica dupa. Aveti grija insa sa nu puneti prea multe margele sau unele prea mari pentru ca apoi va veti agata parul in ele.

              Ce fata nu ar dori sa primeasca un asemenea cadou facut cu drag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *