DIY Bratara cu perle

              Imi cer scuze ca nu am mai scris de ceva timp pe blog insa in ultimele zile am fost foarte ocupata cu un proiect. Din pacate, inca nu este gata asa ca am decis sa fac unul mai mic pentru a te tine la curent cu ultimele noutati din mintea mea.

              Acesta este un tutorial extrem de simplu pe care daca il vei urma intocmai vei obtine o bratara cu perle superba pe care o poti purta foarte usor la orice outfit.

DSC06619 - Copy

Materiale necesare
*20 perle de 8 mm (86x40 cm)
*50 cm panglica
*ac si ata

              Numarul de perle si lungimea panglicii difera in functie de marimea mainii tale. Teoretic, ata nu se va vedea, insa pentru orice eventualitate alege o ata de culoare apropiata cu cea a panglicii.

DSC06610

              Bratara va fi formata dintr-un sir de perle si bucle de panglica. Lasa o bucata de aprox 10 cm de panglica si fa o bucla egala ca inaltime cu perla. Trece acul printr-o bucla, apoi printr-o perla, si apoi iar printr-o bucla pana atingi dimensiunea dorita a bratarii. La final lasa aprox 10 cm de panglica libera pentru a forma o fundita cu care vei inchide bratara.

DSC06611

DSC06612

DSC06617

               Ti-am spus ca este un tutorial simplu. Te asigur ca odata ce vei incepe, nu te vei opri si vei vrea sa faci bratari asemanatoare de toate culorile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *