DIY Cea mai simpla cutie de ceai

               Anul acesta am primit foarte multe cadouri de ziua mea. Printre ele s-a numarat si o superba cutie de bijuterii vintage. Insa, din pacate, am atat de multe cutii de bijuterii incat soarta ei era sa ramana aproape goala. Insa imi doream sa o vad zilnic, asa ca i-am gasit alta intrebuintare: o cutie de ceai.

               Eu sunt o mare bautoare de ceai si intotdeauna mi-am dorit o cutie in care sa depozitez pliculetele. Acum am gasit cea mai buna solutie si o sa va arat si voua cat de simplu a fost intregul proces.

DSC06535 - Copy

Materiale necesare
*o cutie
*carton
*cutter/foarfeca

               Am masurat cutia si mi-am dat seama ca nu puteam obtine decat 4 compartimente asa ca am inceput partea de “proiectare” (am pus-o intre ghilimele pentru ca mai mult mi-a luat sa fac desenul pe calculator decat mi-a luat sa termin intreaga cutie). Desenul pare complicat, dar va asigur ca nu e deloc asa.

Untitled

               Am taiat doua dreptunghiuri de carton: 13,4 x 10 cm si 5,2 x 10 cm (dimensiunile sunt in functie de dimensiunea cutiei). Apoi am aflat mijlocul fiecarei laturi, am decupat doua santuri, astfel incat sa le pot imbina usor si am obtinut un ” +” . L-am asezat in mijlocul cutiei si tot ce mi-a ramas de facut a fost sa o “echipez” cu ceaiurile preferate.

DSC06534

               Acum aceasta cutie de ceai are locul ei de cinste in bucatarie si o pot admira in fiecare dimineata.

DSC06540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *