DIY flori din hartie

        Zilele trecute am cumparat niste hartie colorata pentru a incerca sa dau putina viata casei.

        Asa ca m-am gandit sa incerc sa fac cateva flori din hartie. In paralel am incercat si cu o bucata de ziar, din 2 una macar trebuia sa imi iasa.

        flori din hartie

          Materiale necesare:

-hartie;

-creion;

-foarfeca;

-lipici.

          DSC02260

          Din hartie am taiat un patrat pe care am desenat o spirala. Nu va faceti probleme, nu trebuie sa fie perfect desenata pentru ca un trandafir are si petale mai mari si petale mai mici. 

         Am decupat cu grija de-a lungul liniei desenate. Daca aveti o foarfeca cu zimti spiralate, este indicat sa o folositi pe aceea deoarece marginile trandafirului vor iesi mai bine in evidenta. Daca nu, puteti indoi marginea spiralei pentru un plus de autenticitate.

      Apoi am luat mijocul si am inceput sa il rulez.

DSC02258   DSC02259

               Dupa ce am terminat de rulat intreaga fasie, i-am dat drumul cu grija. Am turnat in unele locuri putin lipici pentru a il impiedica sa se desfaca de tot si le-am rotunjit putin marginile (v-am spus, am experimentat si eu putin). Acesta sunt cele doua flori din hartie care au rezultat. Intr-un post viitor o sa va arat si cum le puteti folosi la decoratul casei.

DSC01903333333333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *