DIY Stegulete

                   Prima data am vazut aceste stegulete cand eram in liceu, la ziua unei prietene. Erau cu steagurile diverselor tari, nu se incadrau deloc in peisaj insa eu am ramas absolut fascinata de cat de frumos aratau aceste decoratiuni.

                   De atunci le-am vazut peste tot si parca si-au pierdut din farmec. Fac parte din peisaj si … cam atat. Insa banalitatea a aparut din faptul ca peste tot sunt aceleasi modele.

                   Asa ca m-am gandit: daca sunt atat de simple, nu ar fi fascinant sa existe astfel de stegulete pentru diverse ocazii? Bine, probabil ca exista deja. Dar de ce sa dau banii pe un lucru pe care il puteam face singura?

                   Si pentru ca Valentine’s Day era chiar la colt, m-am hotarat sa fac unele cu aceasta tematica.

DSC04614                    M-am apucat pe desenat, colorat si decupat. Bineinteles, am avut grija sa fotografiez fiecare pas pentru ca si voi sa obtineti minunatele stegulete.

                   Materiale necesare:

- hartie alba autocolanta sau hartie normala + banda dublu-adeziva,

- modelul pe care il puteti descarca de aici: mini stegulete

- foarfeca,

- scobitori.

                   Aveti nevoie de lucruri extrem de uzuale, nu-i asa?

                   Incepeti prin a imprima modelul, de preferat pe hartie autocolanta. Astfel va merge totul mai repede. Insa daca nu aveti asa ceva, merge perfect si cu banda dublu-adeziva.

DSC04606

                   Indoiti steguletele la mijloc, exact cum arata in exemplul din documentul de mai sus.

DSC04609

                   Daca ati folosit hartie normala, acum este momentul sa lipiti pe spatele steguletelor banda dublu-adeziva. La mijloc pozitionati scobitorile (aveti grija sa nu patiti ca mine si sa va treziti cu inimioarele cu susul in jos) si lipiti steguletele cu precizie.

DSC04611

                   Acum tot ce va ramane este sa le folositi la urmatoarea cina romantica sau mic dejun la pat. Cand persoana de langa voi va afla ca sunt facute special de voi pentru aceasta ocazie, va asigur ca rasplata va fi pe masura.

DSC04614

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *