Idei simple de costume de Halloween

                Dupa Valentine’s Day, cea mai cunoscuta sarbatoare americana este Halloween. Si pentru ca pana si in America s-a pierdut sensul acestei sarbatori, la noi s-a importat, bineinteles, doar ideea de sarbatoare in care te costumezi.

                Nu e nimic rau in asta, un plus de distractie nu strica niciodata si, bineinteles, nici un plus de castiguri in buzunarele intreprinzatorilor.

                Asa ca cea mai mare problema intervine atunci cand ne alegem in ce sa ne costumam. Deoarece costumele de Halloween pot atinge sume enorme,  niste oameni destepti au vazut in asta o oportunitate de a face bani si au deschis afaceri de inchiriere a costumelor. Dar intotdeauna exista si posibilitatea de a iti face singur costumul. Si pentru ca nu toti ne pricepem la design si cusut, eu am gasit cateva modalitati usoare prin care sa te costumezi ieftin.

                Sursa acestor poze este cat se poate de banala: batranul google.ro. Asa ca uitati-va ce aveti prin dulap si ganditi-va in ce va puteti costuma.

                1. Halloween este o ocazie grozava de a folosi anticipat costumul de craciunita pe care aproape toate il avem in dulap. Daca nu aveti un costum asemanator este suficienta o rochie rosie, o curea neagra si o caciula de craciunita.

eeb33d02791799bbbe9694ea3ae85845

sursa: google.ro

                2. Pentru cei mai internauti dintre voi va puteti imprima cate un tricou cu sigla retelei de socializare dorita (aveti grija sa nu alegeti toti Facebook).

d089d7131a45621d401a4423883eb249 sursa: google.ro

                3. Fetele rele pot alege o rochie in dungi alb-negru si pot improviza o bandana in acelasi stil.

classy-convict-costume-[3]-15835-p sursa: google.ro

                4. Costumul lui Minnie Mouse este foarte simplu. Iti trebuie o rochie sau o fusta rosie cu buline albe si bineinteles nelipsitele urechi.

cfa37a6edac4aa61bfe0cbd647b7fd2d sursa: google.ro

                5. Pentru cele mai sofisticate si mai pisicoase dintre voi tot ce va trebuie este o tinuta neagra la care sa adaugati urechi de pisica si ati devenit Cat Woman.

cat woman easy halloween costume diy halloween costume diy halloween costume easy catwoman costume cat woman cat woman costume diy halloween catwoman sursa: google.ro

                6. Daca nu vreti sa fiti o personalitate anume, puteti alege o tinuta ca cea de mai jos: camasa in carouri, pantaloni scurti si cizme pentru un look de Cowboy Girl.

befed0e1ad3b0954c1820563b643f7ab sursa: google.ro

                7. Si pentru ca seara sa fie lipsita de accidente, o doctorita este bine venita. Tot ce va trebuie este o rochie sa un sarafan alb careia sa ii atasati cateva benzi cu crucea rosie.

48356-Classic-Nurse-Costume-large sursa: google.ro

                8. Cu siguranta acesta va fi intotdeauna costumul preferat de Halloween: o vrajitoare. Stiu ca exista o multitudine de costume cu aceasta tema, insa nu va trebuie decat o tinuta neagra pe care sa o accesorizati cu o palarie de vrajitoare (matura mi se pare totusi prea mult).

61E-ic8WXTL._UY500_ sursa: google.ro

                Sper ca v-am fost de ajutor si astept pozele voastre de la petrecerea de Halloween. Distractie placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *