Martisoare cu dragoste

           Recunosc, eu sunt un pic mai ciudata.

           Imi place sa fac bradul de Craciun la inceputul lunii decembrie pentru ca imi place atmosfera de sarbatoare.

           Imi cumpar colorant pentru oualele de Paste cu muuuult timp inainte de a sarbatori invierea Domnului.

           Deaceea cand apar martisoarele ma simt ca un copil mic intr-un magazin de dulciuri.

           Pentru mine nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii, ci si minunatele gablonturi care la inceputul lui martie se gasesc pe toate drumurile. Milioane de martisoare in diverse culori, accesibile tuturor. De obicei petrec o vesnicie pana aleg modelele pe care le voi darui persoanelor dragi mie.

martisoare

           Bineinteles ca nici anul acesta nu a fost o exceptie. Insa de data asta am vrut sa le arat unor dragi prietene cat inseamna ele pent DSC02083 ru mine. Asa ca nu s-au ales doar cu un martisor, ci cu ceva creat special pentru ele.

           Aveam acasa cateva martisoare primite in anii trecuti care erau absolut superbe si care din pacate zaceau intr-o cutiuta pentru ca nu stiam ce sa le fac. Astfel mi-a venit o idee.

 

DSC02080

           Am luat un lantisor si l-am rupt in 3 bucati suficient de mari cat sa cuprinda incheietura mea. Le-am atasat cate o incuietoare si din loc in loc am pus cateva dintre martisoarele pe care le aveam deja si inca unele cumparate special pentru acest proiect. Bineinteles nu am uitat sa le atasez cate un snur alb-rosu.

           In mai putin de o ora m-am ales cu 3 bratari/martisoare numai bune de daruit.

DSC02089   DSC02093

           Nu stiu daca au iesit foarte aspectuoase, insa stiu cu siguranta ca au fost facute cu toata dragostea mea si sper ca persoanele care le-au primit sa le aprecieze.

           Materiale folosite:

-martisoare si/sau diverse pandantive;

-lantisor;

-patent (pentru a asambla totul);

-incuietoare;

-snur alb/rosu.

           Va doresc o primavara superba tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *