Pandantiv carte miniatura No.2

                Stiu ca nu a trecut mult timp de cand am postat un articol asemanator, insa am vazut ca v-a placut foarte mult pandantivul in forma de carte in miniature.

                Am vazut ca i-a placut in mod special unei prietene care s-a si abonat la urmatorul proiect. Asa ca i-am aratat colectia de bucati de piele si, spre surprinderea mea, a ales culoarea bej.

pandantiv carte

                De ce zic spre surpinderea mea? Pentru ca stiam ca alta e culoarea ei favorita. Totusi bej e o culoare prea neutra, asa ca pentru captuseala din interior am ales un material de culoare verde.

                Si pentru ca imi mai ramasese o bucatica de piele, am ales sa fac doua pandantive. Unuia i-am adaugat un prieten foarte dragalas si alteia o fundita verde.

DSC04642

DSC04640

                Apoi m-am gandit ca poate iesi o pereche de cercei deosebita din aceste doua pandantive, insa ce sa fac … promisiunea e promisiune. Poate data viitoare!

                Sper ca persoanei pentru care l-am facut sa ii placa pandantivele carte in miniatura. Tot ce ramane de vazut este pe care il va prefera.

                Daca nu ii plac, nu ma supar sa imi ramana mie.

                Pentru ca face si voi un pandantiv ca aceasta trebuie doar sa urmati pasii de aici: http://cameracuidei.ro/diy-colier-carte/

                Si nu uitati: totul tine de imaginatie. Din cartea in miniatura care rezulta puteti face un colier, o pereche de cercei, un breloc si multe alte accesorii.

                Care pandantiv este preferatul vostru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *