Targ caritabil

Eu sunt satula de targuri. Peste tot aceeasi vanzatori, pusi numai pe profit si aceeasi cumparatori, in cautare de chilipiruri. Insa am aflat despre un targ caritabil care va avea loc in Bucuresti in curand.

          Va las mai jos toate detaliile. Cu totii spunem ca suntem persoane darnice si ca daca am avea ocazia, i-am ajuta pe cei nevoiasi. Acum aveti ocazia sa va demonstrati voua insiva acest lucru.

          Cum erau si reclamele alea: cu banii pe 4 zile de munca …. ajut niste copii bolnavi!
“Merci Charity Boutique organizeaza evenimentul Night&Day Garage Sale. Acesta va avea loc in luna mai si va reuni profesionistii din domeniul PR, marketing, publicitate, mass-media si blogging care isi vor vinde obiectele (haine, carti, bijuterii etc.) in scopuri caritabile.

Costul participarii la eveniment este de 150 lei / week-end.

Strangem banutii pentru a lua 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, un tratament obligatoriu in curele de tratare a cancerului. Acesta nu se gaseste la noi in tara si este foarte scump, cca 100 euro/cutie, iar parintii copiilor bolnavi nu si-l pot permite. Cele 100 de pastile vor asigura tratametul pentru 15 copii aflati in tratament la IOB si Spitalul Fundeni.

Bineinteles, vei avea dreptul sa vinzi obiectele personale de care nu mai ai nevoie, la orice pret doresti, si sa iti opresti incasarile. Astfel, vei avea nu doar ocazia de a face o fapta buna, ci si de a iti castiga banuti pentru lucrurile noi pe care ti le doresti.

Se asigura masa si scaun.

Evenimentul va avea loc in Centrul Vechi , Str. Smardan nr. 13, et 1

in week-end-urile 24-25 mai, 31 mai – 1 iunie, 7-8 iunie, sambata 10:00 – 00:00 si duminica 10:00 – 15:00.

Pentru alte detalii va rog sa contactati organizatorul :
Sorina Vana
0724907329
email : sorina _vana@yahoo.com ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *