Torturi inedite de nunta

               Nu stiu de ce, dar dintotdeauna am fost fascinata de tot ce inseamna o nunta. Nu pentru simbolistica, sau pentru ca imi doream tare mult sa fiu mireasa, ci pentru toate decoratiunile, culorile, prajiturile si toate acele mici detalii care fac o nunta unica.

               Cand incep sa caut un anumit lucru legat de o nunta, nu ma mai pot opri. Sunt extrem de incantata de tot ce gasesc si dau dintr-una in alta nerealizand trecerea timpului.

               Stiti ca tortul de nunta se mai numeste si tortul miresei, asa ca aveti mare grija cand il alegeti. Nu conteaza daca sarmalele nu sunt pe placul invitatilor, sau pestele e prea facut. Daca tortul e de senzatie, asta va estompa orice alt lucru. Eu cand imi amintesc de o nunta, primele lucruri care imi apar in minte sunt rochia miresei, coafura, decoratiunile si bineinteles tortul.

               Si pentru ca sunt convinsa ca printre voi sunt si viitoare miresici, astazi am decis sa va arat o selectie de torturi inedite.

cake 2

sursa: Pinterest

               Pentru nunta mea am ales un tort clasic si sunt convinsa ca multe dintre voi vor face acelasi lucru. Cu un tort clasic nu ai cum sa dai gres. Iti trebuie putin curaj ca sa prezinti invitatilor un tort diferit. Si principalul motiv pentru care spun asta este pentru ca nefiind multe cofetarii care sa aiba asa ceva in portofoliu, riscati sa nu arate deloc asa cum vi l-ati imaginat.

               Daca totusi doriti sa incercati, cel mai bine este sa imbinati tema tortului cu tema nuntii. Astfel, acesta nu va parea scos din alt peisaj.

               Preferatele mele sunt nuntile inspirate din natura: in aer liber inconjurati de copaci si flori, in padure, pe malul lacului … sunt atat de multe idei de unde va puteti inspira.

cake 4

sursa: Pinterest

cake 8

sursa: Pinterest

cake 17

sursa: Pinterest

cake 16

sursa: Pinterest

               Daca, de exemplu, sunteti un cuplu fascinat de miscarea steampunk, tortul de mai jos ar putea fi o alegere inspirata pentru voi. Stiu sigur ca sora mea ar fi extrem de incantata de unul dintre aceste torturi inedite.

cake 23

sursa: Pinterest

cake 11

sursa: Pinterest

               Unul dintre torturile la care m-am gandit tot timpul sunt cele inspirate din diverse filme sau jocuri, daca aveti asta in comun cu partenerul.

cake 7

sursa: Pinterest

cake 20

sursa: Pinterest

cake 3

sursa: Pinterest

cake 1

sursa: Pinterest

               Sau puteti alege un tort cu adevarat inovator si cu multa stiinta in spate: un tort cu susul in jos.

cake 22

sursa: Pinterest

               Orice idee ati avea, e bine sa stiti ca o puteti pune in aplicare doar impreuna cu un cofetar cu experienta si de incredere.

               Voi ce tort aveti in minte cand va ganditi la nunta?

cake 26

sursa: Pinterest

cake 25

sursa: Pinterest

cake 24

sursa: Pinterest

cake 21

sursa: Pinterest

cake 19

sursa: Pinterest

cake 18

sursa: Pinterest

cake 5

sursa: Pinterest

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *