Tratamentele de reparare si reconstructie a parului – rasfat sau necesitate?

             De cand ma stiu sunt nemultumita de parul meu. Si asta pentru ca este mult prea moale, prea subtire, prea des si imi este aproape imposibil sa il coafez.

            Am incercat diverse saloane de cosmetica, diverse coafeze, diverse produse … nimic nu imi poate face parul sa stea asa cum vreau eu.

            Probabil ca si voi va regasiti in situatia mea pentru ca stiu sigur ca foarte putine femei sunt multumite de parul lor. Intotdeauna fetele cu parul drept vor sa aiba parul cret si cele cu parul cret si-ar dori sa aiba parul drept.

            Si tocmai cand m-am impacat cu idea ca am un par dificil si eram recunoscatoare ca macar am un par sanatos si plin de viata, anii au inceput sa isi puna amprenta. Firul de par a inceput sa se despice, sa se electrizeze, sa cada si sa imi provoace si mai multe probleme.

            In trecut singurul produs pentru par pe care il foloseam era samponul. Usor, usor am inceput sa folosesc si balsam. Dar acum ceva timp mi-am dat seama ca nu mai era suficient. Era timpul sa trec la nivelul urmator.

            Auzisem de minunile pe care le face uleiul de argan pentru parul si tenul meu, asa ca am inceput sa caut prin magazine produse care sa il contina. Problema cea mai mare era ca nu eram absolut convinsa ca produsele respective contin o cantitate suficienta de argan astfel incat sa aiba efectele dorite.

            Atunci o prietena mi-a recomandat un site cu tratamente profesionale de ingrijire a parului de acasa. La inceput am fost destul de sceptica, pentru ca nu mai auzisem de produsele respective. Insa mi-am zis ca daca nu incerc, nu voi afla niciodata ce produse mi se potrivesc.

            Asa ca am citit cu atentie produsele de pe site si m-am orientat spre cateva dintre ele. La pagina de contact am descoperit ca au si un magazin chiar la etajul 2 in Unirii Shopping Center asa ca m-am indreptat spre ei.

            Acolo m-au intampinat 2 tinere foarte dragute care mi-au explicat cu lux de amanunte beneficiile fiecarui produs. Nici nu mai stiam ce sa cumpar. As fi vrut sa le iau pe toate. Insa am cazut de comun acord ca pentru tipul meu de par cele mai potrivite produse ar fi:

  • Fiole Max Repair de la Ego Professional pentru tratarea parului fragil, cu tendinte de rupere si cadere, care stimuleaza cresterea firului de par.
  • Samponul Kashmir cu keratina pentru a imi proteja parul de mediul cald si uscat din timpul verii.
  • Serul Kashmir Keratin care previne electrizarea si despicarea varfurilor.

            Astfel, am descoperit ca au si tratamente de reconstruire, rejuvenare si indreptare a parului si fetele de acolo m-au ajutat chiar sa ma inscriu si la concursul „Descopera frumusetea fara granite!” desfasurat pe pagina lor de Facebook.

            Inca de la prima folosire a fiorelor am observat ca nu imi mai cad chiar atat de multe fire de par, ceea ce nu ma poate face decat fericita si dornica de a astepta rezultate din ce in ce mai bune.

            O sa va tin la curent cu noutatile!

This entry was posted in Utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *