Urarile mele pentru anul care vine

          Dragii mei,

          In anul care urmeaza va doresc sa fiti mai buni. Nu doar cu prietenii. Va doresc sa fiti mai buni cu animalele, cu copii galagiosi din parc, cu batranii nesuferiti din ratb, cu sefii care va storc de energie. Va doresc sa fiti mai buni cu voi.

          Va doresc sa zambiti mai mult. Este demonstrat stiintific faptul ca atunci cand zambim suntem mai predispusi la fericire. Chiar daca la inceput e un zambet usor fortat, cu timpul va veti lumina viata.

 

la-multi-ani-2014-1

          Va doresc sa aveti slujba pare o doriti si care va aduce beneficiile dorite. Si aici nu ma refer la bani, ma refer la linistea de care aveti nevoie in timpul programului, dar si dupa.

          Bineinteles ca va doresc sa aveti parte si de multi bani. Dar nu uitati, banii nu aduc fericirea. Chiar daca o intretin, uneori veti fi nevoiti sa faceti anumite sacrificii pe care le veti regreta.

          Va doresc sa va ascultati mai mult batranii. Chiar daca uneori credeti ca ei bat campii, povestile lor sunt pline de pilde si de sfaturi pe care ei le-au acumulat de-a lungul unei vieti lungi. Da, uneori e bine sa invatam din greselile noastre, dar alteori e bine sa ne ferim de anumite probleme.

          Va doresc sa cunoasteti oameni noi. Nu se stie niciodata ce persoana se va dovedi a fi un prieten pe vecie.

          Va doresc sa calatoriti. Explorati. Descoperiti locuri noi. Fiecare loc are minunatiile lui. Daca veti fi in compania persoanelor dragi, veti gasi ceva frumos oriunde.

          Va doresc sa cititi. Nu sa cititi mult. Ci va doresc sa cititi atat cat e nevoie pentru a invata lucruri noi. Incercati sa va faceti timp pentru aceasta indeletnicire care piere usor, usor.

          Va doresc sa iubiti si sa fiti iubiti. Iubirea e cel mai minunat lucru de pe planeta.

          Va doresc sanatate. Daca sunteti sanatosi, veti putea trece peste orice obstacol. Treceti pe la doctor anual pentru un control de rutina. Uneori asta va poate salva viata.

          Si in final va doresc sa fiti fericiti. Faceti orice pentru a ramane fericiti. Timpul trece repede, banii se duc si mai repede insa amintirile si fericirea vor ramane pe vecie.

          LA MULTI ANI!

This entry was posted in Utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *